Skip to content

Petua Mendapatkan Anak Lelaki

March 24, 2013

seksinya..auwww…

hari ni nak berkongsi tips dengan para ibu macam mana nak dapatkan anak lelaki..manalah tahu,sebelum ni anak kesemua perempuan kan..bolehlah cuba tips2 di bawah..jom kita tengok apa kah tips-tips itu…

i. tetapkan jadual untuk melakukan hubungan intim bersama pasangan pada hari pertama pengovuman berlaku yang dialami kaum wanita (pada ketika ini sperma akan berenang lebih laju dan dapat mencapai telur dengan senang)
ii. jika pihak isteri mencapai klimaks terlebih dahulu sebelum suami,peluang untuk mendapatkan bayi lelaki amat cerah (pada peringkat ini,cecair beralkali dikeluarkan oleh sistem badan wanita yang mana sperma mendapat asid secara semulajadi)
iii. teknik hubungan intim turut mempengaruhi faktor jantina bayi yang akan dilahirkan (dikatakan teknik “doggie style” lebih berkesan dalam perkara ini)
iv. pastikan anda dan pasangan TIDAK melakukan seks selama seminggu SEBELUM tarikh pengovuman (ia dapat mengekalkan jumlah sperma yang tinggi kerana sperma tidak sekuat telur yang mampu bertahan lama di dalam uterus)

v. lakukan hubungan seks pada waktu malam

vi. anda digalakkan memakan makanan kekacang yang mengandungi tinggi Potassium(contohnya kacang hijau ),tambahkan juga jenis makanan yang berdaging,buah-buahan segar dan sayur-sayuran.

vii. bagi lelaki pula,mereka digalakkan untuk lebihkan minuman bersoda

tapi haruslah diingat,kita hanya merancang, Allah jua menentukan..kita sebagai hambanya digalakkan berusaha, kot2 bila Allah tengok usaha dan kesungguhan kita, Allah akan memakbulkan segala apa yang kita hajati..
Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: